11 september 2016
14:00

Åtvidabergs FF

Referat: IK Kongahälla - Åtvidabergs FF

Skönt att även IKKs U17 lag får visa upp en passningsorienterad och teknisk fotboll mot ett sånt bra lag som Åtvidabergs FF. Sett över 90 minuter så är idag IKK det bättre laget och framför allt vårt spel på ÅFFs planhalva. Vi tar rättvist ledningen efter ca 20 minuter men ÅFF reducerar 5 minuter innan halvtid. Tyvärr är vi inte riktigt med i början på andra halvlek där ÅFF gör 2-1 på straff. Vi spelar upp oss och lyckas utjämna i mitten av andra halvlek. I den 88´minuten får vi en omställning på vänsterkanten genom Sebbe Kinnander, han tar sig förbi och runt ÅFFs högerback och spelar bollen bakåt och till slut kan Mohamed göra sitt tredje mål och fullborda ett hat trick. Idag är det en stark laginsats med hårt jobb för varandra. Extra plus till Albin Granbacke som fick kliva in som mittback istället för Jonas Röst. Matchens lirare är vår inlånade 01:a Mohamed Khouyaoui som tvingar ÅFFs backlinje att vara på tå hela matchen.